Werkt u op personeelszaken? Bent u verantwoordelijk voor het taxivervoer van de medewerkers van het bedrijf waarvoor u werkt. Wij hebben goede zakelijke services. Zijn er personeelsleden die zakelijk naar het buitenland moeten reizen? Of zijn er collega’s die in het buitenland werkzaam zijn en in Nederland op werkbezoek komen. Via onze zakelijke services kunt u voor deze gelegenheden taxivervoer regelen. Wel zo prettig als dit vooraf allemaal is geregeld.

Transparante prijzen en flexibele service

We hanteren transparante prijzen, en daarnaast hebben we ook nog eens een flexibele service. Dat is wel zo prettig voor u en voor de medewerkers van uw organisatie. De prijzen zijn vooraf inzichtelijk, zodoende komt u niet voor verrassingen te staan. En bij onze zakelijke services hanteren we een flexibel beleid. Het kan voorkomen dat door een beleidswijziging van een bedrijf, ineens een collega ingevlogen moet worden. Of dat er een collega via Schiphol naar het buitenland moet. Bij ons kunt u flexibel een taxirit boeken. Wij nemen uw zorgen op het gebied van vervoer volledig uit handen. 

Engelstalige chauffeurs 

Zodoende kan de medewerker op ieder moment van de dag vervoerd worden door één van onze taxichauffeurs.  U hoeft maar te bellen, of het online te regelen, en we staan voor u en uw bedrijf klaar. Onze zakelijke services nemen we serieus. Mooi bijkomend feit is dat al onze taxichauffeurs Engels kunnen spreken. Wel zo prettig als uw collega uit het buitenland naar Nederland moet overkomen. 

Taxi service op niveau

Ons bedrijf bestaat al tien jaar. Wij hebben onze service naar de klant toe hoog in het vaandel staan. Bij ons staat de klant voorop. Het hoge serviceniveau krijgen wij ook van klanten terug en hier zijn wij trots op. Wij blijven streven naar het allerhoogste niveau. 

Toonaangevende multinationals 

Wij werken samen met echte toonaangevende multinationals. Wij zijn trots op de samenwerking met deze bedrijven en doen er alles aan om deze samenwerking zo goed mogelijk te continueren. Wij willen met u een dergelijke samenwerking aangaan. We zien u graag als klant tegemoet. Niet eenmalig, maar over een langere periode. We zullen er allemaal baat bij hebben.