Taxi Appje is altijd op zoek naar goede taxichauffeurs die zich bij ons willen aansluiten. De chauffeurs moeten uiteraard aan een aantal belangrijke criteria voldoen. Zo vinden wij het belangrijk dat u een ondernemende taxichauffeur bent die in het bezit is van een chauffeurspas. U heeft een taxivergunning en goedgekeurd voertuig in uw bezit.

Toonaangevende app

Taxi Appje is toonaangevend! Deze app is een nieuw groeiend taxiplatform in Nederland, bestaande uit zelfstandige taxi ondernemers, klanten en opdrachtgevers. U als hardwerkende taxi ondernemer kunt hiervan profiteren.

 Sluit u aan en ga iedere dag met voldoening aan het werk. Enkele voordelen die er zijn als u zich bij ons aansluit:

  • dat u zelf met de klant afrekent, dat wil zeggen dat u direct geld ontvangt
  • er voor 95% cash wordt afgerekend door onze klanten
  • u geen commissie afdraagt
  • u geen vaste kosten heeft
  • er geen sprake is van een opzegtermijn.

Hoogwaardige klantenservice

Bij ons is er een hoogwaardige klantenservice, door middel van een goed werkende customer support en middels een chatfunctie. Wij doen er alles aan om klanten te werven. En dit doen we met succes. Er worden regionale en doelgerichte marketingcampagnes door ons ingezet. Rit aanvragen ontvangt u via de Taxi Appje applicatie binnen uw regio. U kunt uw eigen tijden bepalen door middel van in- en uitloggen van dienst. Onze app gaat continu mee met de huidige ontwikkelingen. U zult daar de vruchten van plukken.

Enkele kosten 

Wilt u zich aanmelden? Fantastisch. Enkele kosten zijn er natuurlijk als vanzelfsprekend. U betaald een bedrag ad € 200,- als registratie tegoed, geen instapkosten of inschrijfgeld, geen bemiddelingsfee over gereden ritten en een maandelijkse bijdrage van € 50,- per maand. Dit geldt alleen bij tien ritten of als er meer ritten zijn gereden.

Ons netwerk

Middels bovenstaande ‘aanmeldprocedure’ hopen wij dat u inzicht heeft gekregen in het taxi rijden via de . Het zou prachtig zijn als we u binnenkort mogen verwelkomen in ons netwerk met hardwerkende taxichauffeurs. Wij zijn er blij mee, u bent er blij mee en natuurlijk de klanten die van onze dienst gebruik maken, zijn er ontzettend blij mee.