Wij bieden u niet alleen de allerbeste airport services. We doen dit ook nog eens met de allerlaagste prijsgarantie. Via onze dienst wordt u voor een scherp tarief van Amsterdam naar Schiphol gebracht. Maar, dat is zeker niet de enige route die we rijden. Onze airportservice doet veel meer dan alleen dat. We brengen onze klanten naar diverse locaties binnen heel Nederland. En dit doen we naar tevredenheid. Meerdere klanten hebben dit al meerdere keren aan ons bevestigd.

Klant is koning

Gaat u op reis en wilt u op en naar Schiphol worden gebracht? De klant is voor ons koning. Zo staan wij op de heen- en terugreis met een mooie auto én sympathieke chauffeur op tijd voor u klaar.  U kunt heel makkelijk via de Taxi Appje boeken. Als u online heeft geboekt ontvangt u direct een bevestiging zodat u weet waar u aan toe bent, dan heeft u daar geen zorgen meer over.

De mensen die voor Taxi Appje rijden, zijn veel meer dan ‘alleen’ taxichauffeur. Zij hebben klanten hoog in het vaandel staan. Heeft u een hoop bagage bij zich? Het is niet nodig om u hierover druk te maken. Onze chauffeurs tillen uw persoonlijke eigendommen uiterst zorgvuldig de auto in en bij de luchthaven naar binnen. Dit doen de chauffeurs omdat we deze service ontzettend belangrijk vinden.

Spin in het taxi web 

We zijn een spin in het web als het gaat om taxivervoer van en naar Schiphol. Deze ritten verzorgen we al jaren en we worden er door onze klanten om geprezen. Dat geeft voldoening en zo gaat iedereen elke dag weer met veel plezier aan het werk. We willen nogmaals benadrukken niet alleen vervoer van Schiphol naar en van Amsterdam te verzorgen. 

Ritten door heel Nederland 

Onze taxi airport service verzorgt ritten vanuit de grote steden zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Almere. Dit zijn maar enkele plaatsnamen, want wij rijden door het hele land. We vinden het leuk om nog enkele gemakken van onze taxi service te benoemen. Taxi Appje verzorgt de goedkoopste taxiritten van Amsterdam naar Schiphol en weer terug. 

We hebben comfortabele Sedans en ruime Minivan bussen tot voor maar liefst acht personen. Onze chauffeurs zijn ervaren en verzorgen met plezier een trolley voor het vervoer van uw spullen. Via onze Taxi Appje applicatie ontvangt u direct een bevestiging. Onze taxi service en dienstverlening is transparant en daar zijn we trots op. We hebben de allerlaagste prijsgarantie en dat zullen we de komende jaren zo houden.