Is er een bijzondere gelegenheid waarvoor u gebruik zou willen maken van onze taxi service? Een prachtig hoogtepunt op zakelijk gebied, een verjaardag, jubilea en ga zo maar door. We hebben een geweldige uitkomst voor u. We bieden briljante VIP SERVICES aan, waar onze klanten gebruik van kunnen maken. 

Speciale gelegenheden 

Klanten maken voor uiteenlopende redenen gebruik van onze VIP services. U kunt bijvoorbeeld denken aan uw zoon of dochter die cum laude is afgestudeerd. Dan is het een leuk cadeau voor uw kind om op hoog niveau naar de diploma uitreiking te worden gereden. 

Allerlei hoogtepunten 

Bestaat uw ambachtelijke zaak 25 jaar of zelfs nog langer. En gaat dat heugelijke feit met een fantastisch feest gevierd worden? Alle redenen om u naar het feest te laten rijden via onze VIP service. Daar heeft u jarenlang keihard voor gewerkt. Dan mag u toch wel voor quality time gaan, vinden wij tenminste. 

Is uw moeder of oma 100 jaar geworden? Dat is een fantastisch hoogtepunt. Er wordt ongetwijfeld iets leuks georganiseerd. Uw moeder of oma kan dan via ons zeer geriefelijk vervoerd worden. Dat kan geregeld worden via onze VIP service.

Luxury vervoer 

Heeft u er altijd al van gedroomd om als een ware beroemdheid door Amsterdam gereden te worden? Het kan werkelijkheid worden via onze VIP taxi service. Klanten die hier reeds gebruik van hebben gemaakt zijn lyrisch enthousiast.  We staan graag met onze VIP service voor u klaar. We hebben zelfs een heuse LUXURY VIP service. Dan voelt u zich echt als god in Frankrijk, dat kunt u van ons aannemen. Met onze LUXURY VIP service wordt het een geweldige belevenis om door ons vervoerd te worden. 

Vervoer in stijl 

We hebben stijlvol ogende VIP taxi’s en VIP MINIVANS waar een ieder gebruik van kan maken. Deze fraaie modellen onderscheiden zich door een zeer luxe, speciale business uitvoering, met o.a. lederen fauteuils, Wifi/CAR entertainment. Als een echte VIP zit u ook nog eens achter getint glas. De afwerking van deze klasbakken is werkelijk prachtig. Alle vip bolides zijn van een buitengewoon hoog niveau. Alles om het u zo veel mogelijk naar de zin te maken. Een VIP moet natuurlijk wel in stijl rondgereden worden.