Onze taxichauffeurs vervoeren u graag naar Madurodam. Dit is een fantastische plek om een bezoek aan te brengen. Mocht het zo zijn dat u hier nog nooit bent geweest, tippen we Madurodam zeker om eens te bezoeken. Madurodam is letterlijk een Nederlandse miniatuurstad in Den Haag op een schaal van 1 op 25. Madurodam is een afspiegeling van Nederland, door middel van miniatuurafbeeldingen van landelijke elementen. 

Mocht u kaartjes aan willen schaffen voor Madurodam kunt u dit online regelen. Een ticket via de website van Madurodam zorgt ook nog eens voor € 2,- korting op dag tickets. Er zijn verschillende regelingen als het aankomt op het aanschaffen van toegangskaarten voor Madurodam. Als u meer korting wilt hebben, kan het een verstandige keuze zijn om groepskaarten aan te schaffen. Het beste kunt u hiervoor een kijkje nemen op de officiële website van Madurodam. 

Historische binnensteden

Madurodam bestaat uit historische binnensteden, moderne woonwijken, havengebieden, een luchthaven, kanalen, wegen, landerijen en natuurgebieden. Maar, er is nog veel meer te beleven. Madurodam wordt ingedeeld in drie rijken, het water-rijk, steden-rijk en oude binnensteden ‘vinding rijk’.

Allerkleinste kermis 

In Madurodam zijn er voor jong en oud leuke dingen te doen. Zo is er voor de allerkleinste bezoekers een leuke speeltuin die bezocht kan worden. De kinderen kunnen hier lekker ravotten, spelen met water en genieten van 3D spektakel. Er staat ook de allerkleinste kermis van Nederland. Wat voor het jonge kroost ook altijd fantastisch werkt, is het bezichtigen van het park met vliegtuigjes.

Stelletjes en vriendengroepen 

Er zijn in het park belevenissen die op de hele familie gericht zijn. Zo kunt u met de hele familie een route lopen en de geschiedenis van Nederland ontdekken. Er zijn ook belevenissen die zich vooral richten op stelletjes en vriendengroepen. Samen geniet u van architectonische hoogtepunten tot prachtig bloemen en van kennismaken met oorlogsheld George Maduro tot de Nederlandse roots van New York ontdekken.

Sinds kort is er iets nieuws waar bezoekers van kunnen genieten. Er is een attractie genaamd ‘Zo Groot Is Oranje’, waar men kan voelen hoe is het om voetbal kampioen te worden. Echt super gaaf. Er kan meegeleefd en gejuicht worden met het legendarische Nederlands Elftal van het Europese Kampioenschap in 1988. Destijds werden de Nederlandse mannen van trainer Rinus Michels Europees kampioen. Kortom een bezoekje brengen aan Madurodam verrijkt uw leven.