Een pronkstuk dat we u van harte in Nederland kunnen aanbevelen is de Zaanse Schans. Heeft u nog nooit van de Zaanse Schans gehoord? Dit is een mooie omgeving waarbij u de 18e en 19e eeuw kunt herbeleven.

Bakkerijmuseum 

Fantastisch om te bezoeken al zeggen wij het zelf. U kunt er langs het bakkerijmuseum wandelen, en terwijl u daar loopt geniet u van de geur van heerlijke verse koeken, die in de bakkerij worden bereid. Of wat dacht u van een pakhuis waar klompen worden gemaakt? Super leuk om daar een bezoekje aan te brengen.

Kaasmakerij

En dat is allemaal nog maar een klein tipje van de sluiter qua de leuke dingen die er in de Zaanse Schans te beleven zijn. Zo kunt u naar binnen gaan bij een heuse kaasmakerij. Ons land staat bekend om haar heerlijke kazen. Maar, voordat er een heerlijk stuk kaas bij u naar binnen gaat, is er nog een hoop dat moet gebeuren. Wat dat betreft is de kaasmakerij erg interessant om te bezoeken.

Mooie molens 

Bij de Zaanse Schans kunt u ook een tinnegieterij zien en langs prachtige authentiek ogende molens wandelen. Bij de molens kunt u ook nog eens naar binnen gaan om te kijken hoe het er daar aan toe gaat. U kunt er voor kiezen om de Zaanse Schans te verkennen per fiets. Dan neemt u deel aan een prachtige fietstocht. Daarnaast zijn er vaartochten die de moeite waard zijn om te beleven. Laat u gezellig rond varen met uw familie. En luister wat men te vertellen heeft over de Zaanse Schans.

Pannenkoeken eten

Natuurlijk zijn er in de Zaanse Schans een hoop leuke winkeltjes. Daar kunt u heel veel leuke dingen kopen. Niet alleen leuk voor toeristen, ook voor u en ons. Heeft u heerlijk rondgelopen in de Zaanse Schans en een hoop energie verbruikt? Dan is het tijd om lekker te eten. U kunt bijvoorbeeld naar een lekker pannenkoeken restaurant. Naast alles wat wij hier zojuist hebben genoemd, is er een hoop meer leuks wat u kunt beleven tijdens uw bezoek aan de Zaanse Schans. Niet alles is altijd geopend, maar er is altijd wel iets leuks te doen. De Zaanse Schans is open vanaf 09:00 uur tot 17:00 uur.