De Keukenhof is gelegen in Lisse en opent haar deuren weer vanaf 21 maart tot en met 10 mei. Het bloembollen park is al jarenlang een groot succes. Heeft u de Keukenhof nog niet eerder vereerd met een bezoek? We zullen kort toelichten waarom het leuk is om een bezoek te brengen aan de Keukenhof.

Bloembollenkwekers

De Keukenhof is een lentepark. Ooit werd er door een groep belangrijke bloembollenkwekers en exporteurs een prachtig plan bedacht. Ze kwamen op het idee om op een landgoed een tentoonstelling van voorjaarsbloeiende bloembollen te maken. Verwacht of niet verwacht, het werd een daverend succes. En tot op de dag van vandaag is de Keukenhof nog steeds enorm succesvol.

Paradepaardje

Het ‘bloembollen paradijs’ is een internationaal en zelfstandige showvenster van Nederlandse sierteelt. De nadruk ligt bij de Keukenhof altijd op bloembollen. Het park wordt gesierd door miljoenen van voorjaarsbloeiende bloembollen. Het is prachtig om te zien. De Keukenhof werkt samen met honderd zogenoemde hofleveranciers. Zonder hen is het niet mogelijk om een dergelijk paradepaardje onder de uitstapjes in Nederland te zijn.

Bagage niet zelf tillen 

Wordt u door één van onze taxichauffeurs naar het park gebracht en heeft u nog bagage? Deze bagage kunt u bij de Keukenhof via lockers prima opbergen. Neem vooral vooraf een kijkje op de officiële website van de Keukenhof. Er worden speciale bloemenshows georganiseerd. Het is fantastisch om deze te zien. Daarnaast zijn er in het park diverse leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen.

Leuke trip voor het gezin

U kunt met het hele gezin een bezoek brengen aan de Keukenhof. Er zijn een hoop leuke activiteiten waar u met het hele gezin veel plezier aan beleefd. En dat niet alleen, er zijn ook activiteiten die speciaal voor de kinderen zijn georganiseerd.