Onze taxi service brengt u graag naar ‘shopping walhalla’ Bataviastad. Bataviastad is een Fashion Outlet. De eerste in Nederland, welteverstaan. Bataviastad is gelegen op het Bataviaplein 60 in Lelystad. De outlet heeft haar naam te danken aan het schip de Batavia uit 1628. Daar zijn ze namelijk naar vernoemd.

Leuk om te bezoeken 

Voor de mensen die hier nog nooit zijn geweest, lichten we toe wat er hier allemaal te beleven valt. Vooropgesteld kunnen we zeggen dat het erg leuk is om een bezoekje te brengen aan Bataviastad.

Prachtige winkels 

Bij Bataviastad draait het om fashion. Er zijn maar liefst 150 schitterende winkels, waar u, als u zou willen, u slag kunt slaan. In de winkels is aanbod van ruim 250 modewerken. En welteverstaan, niet de minste modemerken.

Shopping spektakel 

Bij shopping spektakel Bataviastad zijn er een hoop services waar u als bezoeker gebruik van kunt maken. Zo is er een ‘Direct Tax Refund’ service, Gift Cards die u kunt aanschaffen, is er een stylist service, oplaadpunten voor uw auto en kunt u ook tanken en uw auto wassen. Weet u niet precies waar u naartoe wilt? Neem dan een kijkje in de Shopping Guide. Daar kunt u vast en zeker wel inspiratie uit halen.

Lekker lunchen 

Een dagje shoppen is natuurlijk leuker als dit gecombineerd kan worden met een bezoek aan de horeca. Wij hebben daarom goed nieuws voor u. Bij Bataviastad heeft u een ruime keuze uit cafés en restaurants waar je even tot rust kunt komen. Daar in die mooie horecazaak kunt u eindelijk lekker ontspannen. En, dat onder begeleiding van een smaakvolle lunch en/of gezellige high tea. In alle horecagelegenheden van Bataviastad kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Er zijn bij Bataviastad zogenoemde Flying Blue acties. Dan kunt u shoppen en gelijktijdig ‘Award Miles’ sparen. Daarvoor moet u member worden. Als u member bent geworden, dan spaart u twee Award Miles voor iedere euro die u uitgeeft in Batavia Stad Fashion Outlet.