In Amsterdam zijn er super veel leuke dingen te doen. Onze taxichauffeurs brengen u graag van de ene naar de andere bestemming. Hieronder volgen enkele tips van bezienswaardigheden in de stad, die wij aanbevelen om te bezoeken. Mocht u zelf een idee hebben om iets leuks te bezoeken dan horen wij dat natuurlijk graag. We brengen u uiteraard ook naar deze gelegenheid toe.

Dierentuin Artis 

Onze eerst tip is dierentuin Artis. Bij deze prachtige historische locatie in de binnenstad van Amsterdam is veel meer te doen dan ‘alleen’ naar dieren kijken. Artis stimuleert liefde en zorg voor de natuur.  Artis is voor groot en klein een heerlijke ontmoetingsplek tussen mens, dier en natuur. Laat je verrassen door de vele diersoorten en ontdek het leven in het eerste microbenmuseum. U kunt heerlijk door het prachtige stadse dierenpark wandelen. Er zijn voldoende gelegenheden op het gebied van eten en drinken. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd, die leuk zijn om te bezoeken.

Van Gogh Museum 

Van mens, dier en natuur springen we over naar het Van Gogh Museum. Net als Artis een prachtige plek om te bezoeken. Het Amsterdamse museum, gelegen aan het Museumplein, maakt het leven en werk van Vincent van Gogh en de kunst van zijn tijd toegankelijk, met als doel zoveel mogelijk mensen te verrijken en te inspireren. Het Vincent van Gogh Museum is zonder twijfel een culturele ‘hotspot’ in de binnenstad van Amsterdam.

Rijksmuseum 

Op korte afstand van het Van Gogh Museum treft u het Rijksmuseum. Het Rijksmuseum is een imposant ogend gebouw. Een prachtig museum in de grote hoeveelheid musea die de stad Amsterdam rijk is.  Het ‘Rijks’ staat bekend als een plek waar kunst en geschiedenis betekenis krijgen en ook nog eens toegankelijk is voor een hedendaags publiek. De collectie in het Rijksmuseum biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis met onder andere werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals. Een absolute must voor de museumliefhebber om te bezoeken.

Anne Frank

Anne Frank speelt een belangrijke rol in de Nederlandse geschiedenis en in het bijzonder van Amsterdam. Zodoende bevelen we het Anne Frank Huis in Amsterdam aan om eens een bezoek aan te brengen. 

Madame Tussauds

Madame Tussauds blijft verbazen en is iedere keer leuk om te vereren met een bezoekje. Madame Tussauds Amsterdam is een wassenbeeldenmuseum in Amsterdam, gelegen aan De Dam.

Heineken Experience

Een bezoekje aan de Heineken Experience is de moeite waard. Heineken speelt een prominente rol in de geschiedenis van de stad Amsterdam.

NEMO Science Museum

Ten slotte noemen we het NEMO Science Museum. Dit is een wetenschap en technologie museum. De objecten in NEMO zijn vaak experimentele opstellingen waarbij de bezoeker zelf een wetenschappelijk verschijnsel op het gebied van natuurkunde, scheikunde, biologie en gedragswetenschappen kan onderzoeken.