Wij zijn gespecialiseerd in evenementenvervoer. Via ons boekt u een taxi naar een evenement toe. Als u weer huiswaarts gaat staan onze taxichauffeurs op de afgesproken tijd weer voor u klaar. Zo wordt u veilig van het evenement naar uw huis of hotelkamer gereden. Wel zo prettig voor u.

Jarenlange ervaring 

Taxi Appje heeft jarenlange ervaring. Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar, ervaren en flexibel. U zult begrijpen dat we hier trots op zijn. Het motiveert om iedere dag met volle overgave voor onze klanten klaar te staan en als bedrijf ons steeds verder te professionaliseren. 

Geautomatiseerd taxiplatform

Taxi Appje is een geautomatiseerd taxiplatform. Dit platform is voor 24 uur bereikbaar, zodat u er dag en nacht gebruik van kunt maken. Wij luisteren graag naar de wensen en behoeften. Uw wens staat voorop. Vervolgens zullen we deze met passie vervullen. Als u een taxi moet bestellen is dit eenvoudig te realiseren. Dit kunt u doen via onze speciale en op maat gemaakte Taxi app. Een app waar we zeer tevreden mee zijn. 

Veilig betalen 

Gemakshalve lichten wij hierbij ook de betaalmethodes aan u toe. U heeft de mogelijkheid om op een gemakkelijke en veilige wijze de gewenste betaaloptie te selecteren. Via onze taxi service kunt u betalen via cash, pin en/of PayPal. Daarnaast hebben we de beschikking over de betrouwbare credit card betaling. Dat wordt de internationale STRIPE creditkaart betalingsmogelijkheid genoemd. 

Dat betekent dat alle creditkaart gegevens en betalingen veilig worden gedaan. Zo bent u ervan verzekerd dat het voor cybercriminelen niet mogelijk is om uw gegevens te achterhalen en er iets mee uit te spoken. Wel zo prettig al helemaal in de tijd waarin we leven. 

Laagste prijsgarantie 

Ten slotte willen we benadrukken dat u via onze taxichauffeurs vervoerd wordt tegen een scherpe prijs. Dit komt mede tot stand door het feit dat we jarenlange ervaring hebben met de laagste prijsgarantie. Daardoor kunnen we u de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Voor u is het via onze app eenvoudig om de taxi prijs te berekenen en online met geavanceerde boekingssysteem te bestellen of een reservering te doen.