Via onze taxi service kunt u ook tours boeken. De tours verzorgen wij al jaren, en daar zijn we trots op. Wij verzorgen professionele privé-tours, die we helemaal op maat voor u kunnen samenstellen. Dit doen we uiteraard eerst na overleg met u. Als uw wensen bij ons bekend zijn gaan wij voor u aan de slag.  Om het u makkelijk te maken kunt u ook een van de tours kiezen die Taxi Appje al heeft voorbereid. Het is maar net waar u naar op zoek bent.

Reizen met een groep

Zo kunt u via Taxi Appje voor een hele groep een tour op maat regelen. Wij hebben een vaste prijs waardoor we vooraf kunnen aangeven wat de kosten zijn. Wel zo prettig. Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd, en via ons kan er ook een gids ingezet worden. De tours zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien en kunnen door het hele land georganiseerd worden.  

Taxi voor het gezin 

De tours worden aangeboden voor zowel zakelijk als particulier. Iedereen kan er gebruik van maken. Wat dacht u van een taxi tour met hele gezin of als groep senioren? En natuurlijk ook als groep collega’s, of met VIP gasten. Dit kan allemaal simpelweg met uw eigen speciale wensen.

Uw wensen 

Mocht u zelf een tour hebben uitgestippeld, dan bent u ook van harte welkom. Onze taxichauffeurs rijden u graag van de ene naar de andere locatie. U bepaald wanneer er weer gereden wordt. U behoudt zo de volledige regie. Onze taxi chauffeurs luisteren naar uw wensen. 

Goede prijzen 

Als u zelf een planning aanlevert is het wel de bedoeling dat de eindbestemming dient te eindigen, in hetzelfde gebied waar u in het begin bent opgehaald. Wij reken op uw begrip.