Vliegt u naar het buitenland? En verblijft u rondom deze periode in een hotel nabij Schiphol? In deze situaties bent u gebaat bij een goede taxi hotel service. Wat dat betreft hebben wij goed nieuws voor u. Onze taxichauffeurs brengen u graag van uw hotel naar Schiphol. En natuurlijk vanaf Schiphol naar uw hotel.

Bestemmingen door heel Nederland 

Onze chauffeurs brengen u trouwens met alle liefde richting bestemmingen, die zijn gelegen, in heel Nederland.  Onze taxichauffeurs zijn er voor uw comfort. Onze taxichauffeurs rijden rond in comfortabele auto’s. Zij brengen u graag naar uw locatie. Onze taxi hotel service is er niet alleen voor de vakantiegangers onder ons. Taxi Appje rijdt ook zakelijk reizigers door het land. Krijgt uw kantoor bezoek van een collega van een vestiging in het buitenland? Dan kunt u vooraf via deze taxi hotel service de rit van en naar het hotel regelen. En, wij brengen uw collega maar al te graag richting uw bedrijf.

Vervoer

Onze taxi hotel service werkt samen met taxichauffeurs die precies weten hoe ze klanten moeten vervoeren. De klanten die via onze taxi hotel service worden geboekt, worden zorgvuldig vervoerd naar de plaats van bestemming.

Behulpzame chauffeurs 

Zij helpen ook nog eens een handje met de bagage. Zodoende hoeft u niet zelf te slepen. Dan hebben we het over koffers, maar ook over zakelijke tassen met laptops. Het is service vanuit ons bedrijf, om de bagage voor u te dragen en te verplaatsen. De taxichauffeurs van deze hotel service zorgen er niet alleen voor dat u veilig op de plaats van bestemming aankomt. Zij zorgen er ook nog eens voor dat uw spullen veilig met u mee reizen. 

Op de wenken bediend

Bent u van plan om tijdens uw verblijf in Nederland vaker met de taxi te reizen? Dit kan via onze taxi hotel service. Dat kunt u vooraf regelen. Maar, u kunt dit ook kortsluiten terwijl u wordt rondgereden door één van onze taxichauffeurs. Onze taxichauffeurs zijn er helemaal voor u. Tijdens uw verblijf in Nederland wordt u door onze taxichauffeurs op de wenken bediend.