_

Over ons Taxi Appje

Wat is Taxi Appje?

_

Ons bedrijf is opgericht in 2010. Vanaf het begin werken we met de achterliggende gedachte: ‘service en kwaliteit voor onze klanten staan altijd voorop.’ Dat is iets wat we elke dag nog steeds in gedachte houden. We vinden het belangrijk dat u als klant op een snelle en makkelijke manier makkelijk een goede taxi met een betrouwbare chauffeur kunt boeken. 

Betrouwbare partners 

We hebben hier slim op ingespeeld middels de Taxi Appje. Ons bedrijf werkt samen met wel 300 aangesloten partners, waarvoor we dagelijks duizend taxi ritten verzorgen. We willen dit ook voor u doen en nemen u graag de zorgen uit handen. In de loop der jaren hebben we alle wensen die onze klanten hebben verzameld. Onze service is daarop afgestemd. Wij zijn een bedrijf met prachtige dienstverlening in de vorm van gespecialiseerd vervoer.

Taxi compagnons 

Taxi Appje is als onderdeel verbonden aan Taxi compagnons B.V. De hoofdvestiging van Taxi compangnons is gevestigd in Almere. Taxi Appje werkt samen met ervaren taxichauffeurs, die hun diensten ruimschoots hebben bewezen. Wij kunnen het boeken van een taxi via onze app van harte aanbevelen. Wij zijn actief door het hele land.

Eerlijke arbeidsvoorwaarden 

Onze chauffeurs rijden tegen eerlijke arbeidsvoorwaarden. Dit in tegenstelling van andere bedrijven. Momenteel hebben we in de stad ruim 5000 taxichauffeurs rondrijden. Zij zijn in dienst via faire afspraken die er gemaakt zijn. Onze taxichauffeurs werken keihard en dat moet op een eerlijke manier betaald worden. We zijn er trots op dat dit zo goed geregeld is.

Regeling nieuwe klanten

Omdat we onze huidige klanten waarderen, maar ook omdat we graag nieuwe klanten verwelkomen bieden wij een speciale regeling voor nieuwe klanten aan. We bieden al onze nieuwe klanten een gratis eerste rit aan. Zo kunt u de Taxi Appje bestelapplicatie een keer ervaren. En daarna hopen wij natuurlijk dat we u hebben laten zien dat u bij onze taxi service steevast op de nummer 1 positie staat. En dat willen we graag zo houden!

Populaire bestemmingen

In Amsterdam barst het van de leuke locaties. Onze taxichauffeurs vervoeren u graag naar deze trekpleisters. Enkele voorbeelden zijn het Rijksmuseum, Van Gogh Museum , NEMO, Heineken Experience, Madame Tussauds en Artis.

Daarnaast is het leuk om eens een bezoekje te brengen aan plekken buiten Amsterdam. Zo rijden wij vaak naar de Zaanse Schans, Giethoorn, Madurodam en Bataviastad.